Top

Alphen loopt zich fit!

Stichting Gezond Boskoop / Geen categorie  / Alphen loopt zich fit!

Alphen loopt zich fit!

Bewegen en een gezonde leefstijl is gezond. Door regelmatig te bewegen ga je beter in je vel zitten en krijg je meer energie om dingen te ondernemen.

Daarnaast helpt een gezonde leefstijl mee om klachten van een chronische ziekte onder controle te krijgen. Vanaf nu kunt u zich aanmelden om mee te wandelen in Boskoop onder begeleiding van Alphen Vitaal.

Alphen op één Lijn en Stichting Gezond Boskoop slaan de handen ineen om met Alphen Vitaal voor het wandeltraject Alphen loopt zich Fit. Het traject richt zich op mensen die willen bewegen maar niet alleen willen wandelen of die de stap lastig vinden te maken om van de bank af te komen. Dertien weken lang zal er onder begeleiding gewandeld gaan worden. 

De groep start op zaterdag 29 juni met een startbijeenkomst en loopt elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur vanaf het pleintje bij het Medisch Centrum Parklaan. 

Ons doel:

Een wandelgroep onder begeleiding op de vrijdagmiddag. Alphen Vitaal zorgt voor de begeleiding maar wij willen ook het plezier van bewegen laten zien, maar ook inzicht en een stukje zelfmanagement creëren.

Vanuit Alphen aan den Rijn start een wandelgroep op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur vanaf een wisselende startlocatie binnen de gemeente Alphen aan den Rijn.

 

Startdata en loopschema:

Op zaterdag 29 juni start de wandelgroep met een kennismaking op de atletiekbaan. Sportlaan 6 te Alphen aan den Rijn. Inloop 13.00 uur. Start 13.30 – 14.30 uur.

Op zaterdag 28 september sluiten wij af met een finale festival op de atletiekbaan. Sportlaan 6 te Alphen aan den Rijn.

Op vrijdagmiddag 5 juli start het echte looptraject.

De groep loopt door tot 28 september. In totaal 13 weken.

Leuk om mee te lopen? Klik dan op de link hieronder voor Boskoop of Alphen aan den Rijn en meld je aan.

 

Boskoop

Alphen aan den Rijn

Share
Marjolein Korporaal

No Comments

Post a Comment