Top

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Stichting Gezond Boskoop / Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Op weg naar een gezonde leefstijl

Wil je gezonder leven en meer bewegen? Wil je je weer fit voelen? Gezond leven is niet altijd even makkelijk, door bijvoorbeeld geldzorgen of  problemen in de thuissituatie of het werk kun je ongezonder gaan leven. Om je daarbij te helpen dit aan te pakken is is een speciaal programma ontwikkeld, genaamd de GLI, Gecombineerde Leefstijl Interventie. De deelnemers aan de GLI volgen samen met hun zorgverleners een programma waarbij gewichtverlies door een gezonde leefstijl voorop staat. Om deel te nemen aan de GLI heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Deelname aan de GLI wordt vergoed vanuit de basisverzekering en er is geen eigen risico.

 

Doe je mee?

Je kunt meedoen aan Coaching op Leefstijl (COOL) of Slimmer. Onze programma’s worden door verschillende teams in Boskoop aangeboden.

 

Heb ik overgewicht?

Met de Body Mass Index (BMI) bepaal je of je overgewicht hebt. Bij een BMI van 25 – 30 spreken we van overgewicht. Bij een BMI van 30-35 is er sprake van Obesitas. Heb ik last van overgewicht of van Obesitas?

Bereken je BMI »

 

Teams in Boskoop

In heel Boskoop wij leefstijlprogramma’s om jou te ondersteunen. Bij fysiotherapie Groene Hart volgen ze het programma Slimmer coaching op leefstijl en bij fysio Topfit volgen ze het programma  Cool coaching op leefstijl.